Partner in duurzame waardecreatie
 

Iron Investments: partner in duurzame waardecreatie

Iron Investments richt zich op actieve participatie in ondernemingen met een focus op safety & security of IT. Heel eenvoudig: wij investeren, de onderneming maakt groei door. Dat levert alle partijen winst op. We doen dat niet zomaar; we doen dat doordacht, en met een duidelijke visie.

Kapitaal met menselijke waarde
 

Kapitaal met menselijke waarde

Geld is onze ogen slechts een middel om groei te realiseren. Onmisbaar, maar pas waardevol in combinatie met kennis, ervaring, nieuwe ideeën en een sterk netwerk. Wij investeren daarom financiële middelen en menselijk kapitaal. Zo krijgen ondernemers optimale groeikansen en dat leidt tot winstmaximalisatie, vanzelfsprekend.

Kennis en inspiratie
 

Kennis en inspiratie

Kennis is kapitaal. Onze kennis voegen we toe aan de kennis die in de organisatie aanwezig is. Dit levert waardevolle informatie op en leidt tot nieuwe strategieën. We participeren actief, proactief zelfs. We verdiepen ons in organisaties en hun markt, onderzoeken vragen, volgen trends en dagen uit om te komen tot verrassend nieuwe, producten of diensten.

Focus op duurzame groei
 

Focus op duurzame groei

Het proces van groeien en oogsten vraagt om een langtermijnstrategie. Wij investeren in een duurzame relatie om samen te komen tot de beste resultaten. Samen de waarde van de organisatie vergroten, dat is ons doel. Duurzame groei van de onderneming, dat is het resultaat.

Maximale ruimte voor ondernemen
 

Maximale ruimte voor ondernemen

Aandacht voor sterk ondernemerschap, daarin ligt de kracht van Iron Investments. Dat uit zich in betrokken en actief aandeelhouderschap. We zijn uw klankbord en sparringpartner.

Synergie in krachtige samenwerking
 

Synergie in krachtige samenwerking

Waarde wordt gecreëerd door gemeenschappelijke uitgangspunten en langdurige samenwerking. Wij faciliteren en stimuleren daarom waardecreatie door co-creatie. We zoeken bovendien voortdurend naar mogelijkheden om elkaars netwerk, kennis en ervaring optimaal te benutten. Eén plus één wordt zo veel meer dan twee.

Betrouwbaar en integer
 

Betrouwbaar en integer

Iron Investments is solide en onafhankelijk. In onze unieke werkwijze is het niet het product of businessmodel van primair belang, maar de kracht van de organisatie en haar mensen.

Maatschappelijk betrokken
 

Maatschappelijk betrokken

Iron Investments staat voor een nieuwe generatie participatiemaatschappijen. Het gaat ons niet om winst op korte termijn, maar om een goede toekomst. Voor de organsiatie, en zeker ook voor mens, milieu en maatschappij in het algemeen.

Waarde- en co-creatie aangaan?
 

Waarde- en co-creatie aangaan?

Richt u zich op safety & security of IT? Genereert u omzet, of gebeurt dat binnenkort? Heeft de onderneming een sterke waardepropositie en in potentie een belangrijke positie binnen haar sector? En verwacht u door onze participatie aanzienlijke groei te kunnen realiseren? Laten we elkaar treffen!